Blog

Wij willen jou inspireren met content die ons beweegt. Van succesverhalen tot de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Lees het in onze blogs

Wil jij je laten inspireren op het gebied van circulariteit?

Lees dan deze blogs

blog Circulair worden levert geld op

Circulair worden levert geld op

In deze blog wordt concreet uitgelegd waarom circulair worden financieel zeer aantrekkelijk is voor organisaties. Aan de hand van vier thema’s en een voorbeeld uit de praktijk, wordt duidelijk dat circulariteit minder kost en meer oplevert.

onze aanpak aan de slag met circulariteit en duurzaamheid blog

Zelf aan de slag met circulariteit 

Na het lezen van dit artikel ben je in staat om met een circulaire mindset naar de eigen waardeketen te kijken, circulaire kansen te identificeren en snel te starten met een eerste stap richting circulariteit.

creatieve brainstorm team circulair aan de slag gaan blije en betrokken klanten co creatie blog

Blije en betrokken klanten met co-creatie

Co-creatie met klanten en stakeholders kan het verschil kan maken tussen een succesvolle ontwikkeling of een flop. Maar wanneer pas je het toe en hoe ga je te werk bij co-creatie? In deze blog lees je hoe wij co-creatie aanpakken.

Start nu met prototyping

Prototyping is niet iets wat je voor het einde overlaat. Het kan namelijk tijd en geld besparen als je gedurende het hele proces prototypes maakt. In deze blog lees je over het belang van prototyping gedurende de Design Thinking methode.

Binnenkort beschikbaar

Onze partners

MVO Nederland partner Ideaology
Brainport Eindhoven partner Ideaology
Versnellingshuis Nederland Partner Ideaology
Green events partner Ideaology
Ideaology’s team heeft al waarde gecreëerd voor: