Over ons

Maak kennis met ons team

Jolet van Erum

senior ontwerper / strategist / directeur

Jolet werkt al meer dan 10 jaar op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en innovatie. Door haar achtergrond in bedrijfskunde, techniek en design schakelt ze snel met u voor gerichte innovatie.

Luana Chang

Textiel Ontwikkelaar

Luana werkt aan innovatieve projecten waarbij kennis over zachte materialen, textiel vaardigheden of mode ervaring benodigd zijn. Luana is gediplomeerd mode ontwerper en zeer goed in prototype creatie.

Iris Camps

Business Ontwikkelaar

Iris bouwt fantastische relaties met onze klanten. Door haar achtergrond in industrieel ontwerp, kan Iris goed met u onderzoeken en bepalen hoe wij de meeste waarde kunnen creëren voor uw bedrijf.

Mathijs Schornagel

Educatief ontwikkelaar / Onderwijs Innovator

Als ervaren Agile innovator, voegt Matthijs waarde toe aan educatieve projecten; concepten, e-learning, digitale toetsen, slimme digitalisering en nog veel meer.

Laura Bijl

Stagiair

Laura is cum laude Masterstudent bij de opleiding Industrial Design. Laura toont talent in onder andere technisch ontwerp, prototypen en product ontwerp.

Kim Wintraecken

Ontwerper

Kim is een breed inzetbaar als ontwerper. Kim is namelijk van veel markten thuis; van (UX) onderzoek, techniek en prototypen tot propositie ontwerp en circulariteit.

Wil je bij ons werken?

Wij maken graag kennis

Vacature

Algemeen Assistent / Office Assistent

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke duizendpoot die graag verschillende ondersteunende en administratieve taken oppakt. Neem contact op voor meer informatie over de functie.

Vacature

Industrieel Ontwerper

Ben jij gedreven om waarde creëren voor mens en milieu? Vind je een leuke werksfeer belangrijk? Wij zijn op zoek naar een industrieel ontwerper met 1-3 jaar ervaring. Bel of mail voor meer informatie.

Vacature

Stagiair

Ben jij op zoek naar een (zomer) stage? Wij staan open voor stagairs die deze zomer op het gebied van communicatie, marketing of industrieel ontwerp stage willen lopen. Bel of mail voor meer informatie.

Omines

Op het gebied van o.a. smart productsconnectivity en software, werken wij bijvoorbeeld samen met onze partner Omines – zij ontwikkelen al 15 jaar (web)techniek voor mensen.

Samenwerking

Om meer meerwaarde te kunnen creëren, werken wij samen met partners. Structurele samenwerkingen met bedrijven met aanvullende expertises stellen ons in staat het beste resultaat te bereiken. Wij hebben multidisciplinariteit hoog in het vaandel.

Wilt u met Ideaology samenwerken?

Wij staan wij open voor samenwerking. Wilt u verkennen of Ideaology ook voor uw project of bedrijf waarde kan toevoegen? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek en een kop koffie. 

Oprichting Ideaology

“Ik ben Jolet van Erum, oprichter van Ideaology. Ik heb in de afgelopen tien jaar bij zowel grote als kleine bedrijven gewerkt als waardepropositie ontwerper, strategist, project manager, (UX) onderzoeker en product ontwikkelaar. Ik vind het geweldig om in het gehele creatieproces betrokken te zijn, van idee tot lancering. Meerdere van mijn ontwerpen, ervaringen en producten zijn wereldwijd gelanceerd. Ik weet dus waarom bepaalde proposities en producten wel resoneren en waarom andere niet werken.

Eind 2019 heb ik Ideaology opgericht om andere organisaties te helpen met écht impact maken op mens, maatschappij en milieu. Ideaology heeft een ontwerp- en ontwikkelmethode die gebaseerd is op gecombineerde best practice uit bedrijfskunde, design en techniek.

Inmiddels heb ik een geweldig team met collega’s en helpen wij dagelijks bedrijven met het ontwikkelen van waarde via hun producten en klantervaringen.”

Met onze kennis en expertise hebben we in het afgelopen jaar 25 bedrijven geholpen en hebben we 5 innovatie challenges gewonnen.

Ervaringen

© 2021 Ideaology  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring